• Klantenservice020 8203709

WELKOM BIJ SLIMSHOPS

Slimshops

Slimshops is opgericht in 2005 en heeft zich ontwikkeld tot een specialist in het BETER, GEZONDER EN LEUKER maken van werkplekken. Wij vinden dat iedereen in Nederland een gezonde en plezierige werkomgeving verdient.

Met onze specialistische webshops en adviseurs helpen we dagelijks, zowel online als offline, vele klanten met het gezonder en leuker maken van hun werkplekken.

ONZE MISSIE

" In 10 jaar tijd gaan wij 100.000 werkplekken in Nederland gezonder en plezieriger maken"

 

WAAROM SLIMSHOPS?

 Groot assortiment

 Slimshops.nl onderscheidt zich met een groot assortiment van meer dan 30.000 producten online en toegang tot meer dan 100.000 artikelen door een uitgebreid netwerk van fabrikanten in binnen en buitenland.

Persoonlijke aanpak
nze adviseurs zijn dagelijks bereikbaar 09:00 tot 17:00 uur via de telefoon, e-mail en chat. Op e-mails en offerte aanvragen reageren we altijd binnen 8 uur.
Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor persoonlijk advies.

Onafhankelijk advies
Bij Slimshops krijgt u een onafhankelijk advies onze adviseurs. Ons doel is u goed te adviseren en te helpen en dat doen we merk onafhankelijkk. Met meer dan 200 merken hebben we keuze genoeg voor elke uitdaging.

Bezorging in Nederland en België
We bezorgen bestellingen standaard in heel Nederland en in het Vlaamse gedeelte van België. Wilt een levering in een ander land dan is dat regelen we dat ook voor u.

Thuiswinkel Waarborg
We zijn door de Stichting Thuiswinkel gecertificeerd en mogen daarom het officiële Thuiswinkel Zakelijk keurmerk voeren. Voor u een extra plus dat u zaken doet goed en degelijk bedrijf.

 

Over Slimshops

Slimshops is opgericht in 2005 en staat vanaf dag 1 voor persoonlijk contact, eerlijk advies, goede service en de prima prijzen.


Ons streven is om U altijd direct en eerlijk te woord te staanWe zijn telefonisch goed bereikbaar en vinden het fijn om u persoonlijk te adviseren. Bij Slimshops is het contact met de klant op een hoog niveau, efficiënt en effectief. Wij zijn gevestigd in Veghel, Brabant. Hier werken we met ons team van specialisten maar aan één ding en dat is te zorgen dat we elke dag uw verwachtingen overtreffen.

Vanuit ons kantoor in Veghel beantwoorden wij al uw vragen, verwerken wij uw orders, bouwen we onze webwinkels en zijn we continue bezig om onze service aan u te verbeteren. Dit is waar onze klantenservice voor staat, direct, goed en snel.

 Bij alle beslissingen stellen we altijd de vraag; “Wordt onze klant hier beter van”.Dit omdat we maar eén ding willen: “Happy Customers”.  Klanten die blij worden van ons juiste advies,  service en de producten en diensten die we leveren”. Onze producten worden dagelijks vanuit verschillende distributiecentra door heel Nederland en België verstuurd.

Slimshops levert alles voor kantoor. Of dit nu een balpen, 100 bureaustoelen of een compleet plan voor uw totoale projectinrichting is. Om een plezierige werkplek te kunnen maken leveren wij ook diverse speeltafel zoals voetbaltafels, tafelstennistafels, sjoelbakken.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar!

Mocht u vragen hebben over een specifiek product of dienst dan helpen wij u graag persoonlijk. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en chat.

Thuiswinkel Zakelijk

Thuiswinkel.Org

We winden het  belanrijk om onze kwaliteit extern te laten toetsten. Daarom zijn we lid van Thuiswinkel.org en zijn we gecertificeerd voor het Thuiswinkel Zakelijk Keurmerk. Besteld u voor uw bedrijf of als particulier dat kunt u ervan op aan dat u bij een gecontroleerde en veilige webshop besteld. U kunt dus met een gerust hart bij ons bestellen. 

 

Onze klanten
Al meer dan 13,5 jaar levert Slimshops kwalitietsproducten aan zowel zakelijke als particuliere klanten. 

Foutje?

Geen zorgen iedereen maakt fouten. Met fouten doen wij 2 dingen.  

Klachtenprocedure

 Als u een klacht heeft over de producten of onze dienstverlening dan nemen wij deze zeer serieus. U  kunt uw klacht mailen naar klantenserice@slimshops.nl  of via ons webformulier www.slimshops.nl/contacts.

Wij proberen uw klacht snel te verhelpen. In bijna alle gevallen lukt dit binnen enkele dagen, maar er wordt altijd binnen 14 dagen inhoudelijk(!) op de klacht wordt gereageerd.

Zakelijke klanten kunnen, indien zij niet tevreden zijn over de afhandeling van de klacht, de klacht tevens ter bemiddeling kunnen voorleggen aan Thuiswinkel via www.thuiswinkel.org.

We lossen ze op en we leren ervan.

Wordt een probleem of klacht niet naar wens opgelost dan mag u mij persoonlijk een mail sturen. Dan ga ik zorgen dat  dit proleem snel wordt opgelot.
Mail me op patrick@slimshops.nl

 

 

Slimshops

   Patrick van den Elzen

 

   Algemeen Directeur Slimshops

 

 

   Contact
   Slimshops ( handelsnaam van Elzenboom Online Retail BV)
   Hoogstraat 5
   5462 CW, Veghel

   Telefoon: 0413-794551
   E-mail: klantenservice@slimshops.nl
   KVK nummer: 65638603

BTW nummer: NL856198857B01
Bank rek: NL45 RABO 0313 4641 54